Webinár: Ako zabezpečiť stravovanie – všetko o odvodoch, nákladoch, účtovaní, zrážkach a práve na výber

Júlia Pšenková vás na tomto webinári naučí, ako správne zabezpečiť systém stravovania vo vlastnom stravovacom zariadení, prípadne formou stravovacích poukážok či príspevku na stravovanie. S pomocou množstva praktických príkladov si vysvetlíme, či má zamestnanec právo na výber, aká je minimálna hodnota finančného príspevku, aké náklady a odvody vznikajú zamestnávateľovi alebo napríklad aj to, ako správne vykonať zrážku zo mzdy za príspevok vyplatený navyše. Chýbať nebude ani príklad účtovania pri poskytovaní príspevku zo sociálneho fondu alebo z nákladov zamestnanca.

Záznam z webinára:

Časti videa:

  •   Záznam z webinára - úvod [1 min.]  Zadarmo
  •   Záznam z webinára: Ako zabezpečiť stravovanie – všetko o odvodoch, nákladoch, účtovaní, zrážkach a práve na výber [108 min.]  Platený prístup

Popis

Ako prebieha webinár a technické podmienky pre sledovanie nájdete TU.

Program

1. stravovanie vo vlastnom zariadení

2. stravovacie poukážky

  • minimálna hodnota
  • náklady zamestnávateľa
  • príspevok zo sociálneho fondu
  • zrážka zamestnanca
  • príklady

3. príspevok na stravovanie

  • príspevok z nákladov
  • príspevok zo sociálneho fondu
  • administrácia
  • príklady

Harmonogram

09:00 - 11:00 – prednáška spojená s diskusiou

Termíny

   12.8.2021
   09:00 - 11:00
   60
  Zrealizované

Profil lektora

Julia_Pšenková_121x182px.JPG
Júlia Pšenková

Špecialista na mzdy, odvody, dane a príslušnú legislatívu. Bohaté teoretické znalosti, ale najmä praktické skúsenosti spojené riešením odmeňovania členov štatutárnych orgánov, rovnako ako s vysielaním zamestnancov a zamestnávaním cudzincov, benefitmi, cestovnými náhradami, zrážkami zo mzdy vrátane exekúcií nadobudla počas svojej 20-ročnej praxe. Okrem lektorskej činnosti pôsobí zároveň v nadnárodnej spoločnosti, kde sa venuje poradenstvu a výkonom v oblasti daní, auditu, účtovníctva a mzdového účtovníctva. Videoprofil nájdete tu.


Profivzdelávanie klub - bonusové materiály

 Materiály sú dostupné po prihlásení
Materiál: Ako zabezpečiť stravovanie / 211 kB

Najbližšie školenia lektora


Najbližie konferencie lektora


Najnovšie videoškolenia lektora

Mzdárske povinnosti pri ukončení roka 2020 a legislatívne zmeny pre rok 2021 (Záznam z webinára)
Zamestnanecké benefity z pohľadu dane a odvodov aktuálne v roku 2018
Dohody o prácach vykonávaných mimo pracovného pomeru

Funkcie

Partner