Novinky a súčasná prax vo vybraných oblastiach GDPR

Od platnosti nariadenia GDPR a nového zákona o ochrane osobných údajov už ubehli takmer dva roky, avšak aj napriek tomu sa v aplikačnej praxi stále stretávame s celým radom problémov a nejasností. Aj z toho dôvodu sa pravidlá pre ochranu osobných údajov neustále menia. O tom, aké novinky nadobudli účinnosť v roku 2019 alebo čo nás ešte len čaká v priebehu nasledujúceho obdobia sa dozviete na školení priamo od inšpektorky Úradu na ochranu osobných údajov. Vďaka jej dlhoročnému pôsobeniu na úrade získate prehľad o tom, ktoré oblasti GDPR spôsobujú firmám najčastejšie problémy, aké pôvodné a nové pravidlá musíte spĺňať v prípade, že sa chcete vyhnúť porušeniu zákona alebo ako postupovať, ak vám bola ohlásená úradná kontrola.

 

 

Popis

Ako bonus získa každý účastník školenia zdarma:

  • Služby daňovej a mzdovej pohotovosti – odborníci odpovedajú na vaše otázky počas 30 dní

Program

Program doplníme čoskoro.

 

HARMONOGRAM:
08.30 – 09.00 prezentácia účastníkov školenia
09.00 – 11.30 prednáška
11.30 – 12.30 obedňajšia prestávka
12.30 – 15.00 prednáška spojená s diskusiou

 

Účastnícky poplatok obsahuje cenu 1-dňového školenia, organizačné náklady, pracovné materiály, teplý obed.

Účastníci seminára v hoteli Saffron môžu využiť parkovanie v areáli hotela alebo na podzemnom parkovisku za zľavnenú cenu 8 eur na celý deň.

Úhradu účastníckeho poplatku je potrebné realizovať do 3 pracovných dní od vystavenia zálohovej faktúry (príp. proforma faktúry), najneskôr však 3 pracovné dni pred konaním školenia.

Termíny a miesta

Dátum:Miesto konania:Organizačné pokyny:Cena s DPH:Prihlásiť sa:
18.5.2020Bratislava

Hotel Saffron, Školská 5

Mapa
90 €Kúpiť
20.5.2020Nitra

Agroinštitút Nitra, štátny podnik, Akademická č. 4, Nitra

Mapa
90 €Kúpiť

Profil lektora

20170526_072156.jpg
Mgr. Irena Hudecová

Špecializuje na problematiku ochrany osobných údajov. V tejto oblasti má niekoľkoročné skúsenosti, a to tak z pozície advokátky ako aj inšpektorky Úradu na ochranu osobných údajov SR. Podieľala sa na príprave všeobecného nariadenia o ochrane údajov ako aj na tvorbe nového zákona o ochrane osobných údajov. V roku 2017 sa ako členka kontrolného tímu vybraného Európskou komisiou zúčastnila medzinárodnej kontroly Schengenského informačného systému iného členského štátu EÚ. V tomto istom roku na základe nominácie od Európskej komisie školila zástupcov Úradu na ochranu osobných údajov v Macedónsku, ako správne nastaviť skúšky pre zodpovednú osobu a overiť ich kvalifikáciu. P. Hudecová pravidelne prednáša na odborných fórach a konferenciách. Je hlavnou autorkou veľkého komentára „Nariadenie o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov / GDPR“, ktorý ponúka nielen praktický pohľad na všetky dôležité výkladové problémy, ale aj viac ako 150 odkazov na súvisiacu judikatúru Súdneho dvora EÚ a Európskeho súdu pre ľudské práva a viac ako 150 príkladov z praxe vysvetľujúcich jednotlivé inštitúty.


Najbližšie školenia lektora


Funkcie

Partner